Behandeltraject, hoe ziet dat er uit?

Je hebt een klacht, aandoening, voelt je niet lekker, zit niet lekker in je vel en je bent op zoek naar iemand die jou hierbij kan helpen. Je loopt al langer met pijnklachten, hebt het gevoel dat je tegen muren aanloopt of niet (nog) meer medicatie wilt gebruiken.

Herken jij je in deze bovenstaande tekst? Je voelt je soms niet gehoord of wel gehoord, maar het helpt je niet verder. En toch heb je het gevoel dat er iets is en  dat je iets aan jouw klachten wilt doen.

Dan kun je bij mij terecht in de praktijk!

Twijfel je, neem dan eerst telefonisch of via de mail contact op.

Als je met jouw klacht in de praktijk komt en ik kan je helpen om deze klacht te verhelpen of te verminderen dan ziet jouw traject er in de basis als volgt uit.

  • Voordat je bij mij komt, heb jij een afspraak gemaakt (online of via mij persoonlijk). Heb je deze (online) gemaakt, dan ontvang je een mail met een digitale vragenlijst zodat ik je basis gegevens heb. Het gaat dan om je NAW gegevens, korte uitleg van je klacht, hoe lang je dit al hebt, of je onder behandeling bent bij specialisten en of je medicijnen gebruikt.
  • Tijdens de eerste afspraak nemen we deze lijst samen door en zal ik, afhankelijk van je klacht, meer vragen hierover stellen. Maar ook andere vragen, die niet perse met je klacht te maken hebben zullen aan de orde komen. dit om een algeheel beeld te vormen van wie je bent en waar je klacht vandaan zou kunnen komen.
    Na deze ‘vragenronde’ ga ik je voeten onderzoeken en ook je tong. Ook zal ik foto’s maken van je voeten en van je tong. Dit is van belang om jou de juiste behandeling te kunnen geven. Met behulp van de foto’s kan ik nog beter inschatten hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Je ontvangt een reflexmassage waarbij ik direct algeheel onderzoek doe en je eventueel verdiepende vragen stel.
  • Na deze eerste afspraak, die zeker 1,5 tot 2 uur duurt, heb ik zeker een week nodig om je behandeltraject uit te werken. Maar in deze week hebben we wel minimaal 1 keer (online) contact over hoe het met je is gegaan naar de kennismaking en anamnese.
  • Tijdens de eerste behandel afspraak (ongeveer 1 tot 1,5 uur) neem ik de tijd om mijn bevindingen met je te delen en vervolgens je de eerste reflexzone behandeling te geven. Na afloop ontvang je ook tips/adviezen voor thuis en een flesje ondersteunende olie mee.
  • Daarna volgen nog 3 behandelingen met elk 1 week tussenruimte.

Na dit eerste traject van 5 sessies, beslissen we hoe we verder gaan en of we kunnen afbouwen. Meestal kunnen we dan langer tussenruimte tussen de sessies plannen om te kijken hoe je lichaam de behandeling zelf oppakt en vervolgens kunnen we een onderhoudsplan maken of helemaal stoppen. Het is fijn om dan in ieder geval nog een online afspraak te plannen voor na 2 maanden.

Dus in en overzicht:

– we maken een eerste afspraak;
– je ontvangt een email met vragen over je klacht/vraag;
– je eerste afspraak duurt 2 uur en bevat een mondelinge verkenning en een voetonderzoek (incl foto’s)
– je ontvangt een online / email binnen 1 week na deze afspraak om check-up te doen;
– tijdens je eerste behandeling bespreken we het plan en start behandeling;
– je krijgt tips en adviezen mee naar huis en een flesje olie ter ondersteuning;
– er volgen nog 3 wekelijkse behandelingen;
– hierna maken we afspraken over afbouwen;
– we bouwen af of ronden het behandeltraject af;
– 2 maanden na beëindigen traject volgt nog 1 online of mail contact ter controle.

Jouw bijdragen:
Dit basis behandeltraject (5 afspraken, tips en adviezen voor thuis, flesje olie en email ondersteuning) is 299,-.

Wil jij de behandeling declareren bij je zorgverzekeraar, dan ontvang je na afloop een factuur met overzicht van de afspraken die je daarna kunt gebruiken als declaratie.

Tip: heb je een werkgever, misschien kan hij bijdragen aan je traject. Vraag er naar, misschien heeft jouw werkgever een vitaliteitsbudget waar je gebruik van kunt maken.

Voor meer informatie of een afspraak maken, klik hier. Of vul eenvoudig je gegevens hieronder in en dan neem ik contact met je op.