AMANDELOLIE IN DE PRAKTIJK:

In mijn praktijk gebruik ik veelal amandelolie als basisolie voor jouw behandeling. Ik ben heel tevreden over de werking van amandelolie en deze olie heeft veel voordelen. Ook is het een fijne olie, die niet vet blijft, maar de huid wel ondersteund.

De Amandelolie die ik gebruik is van het merk Pure Jo. Van dit merk heb ik meer producten (ook de voeten crème) waar ik mee werk. De amandelolie is van 100% Prunus Amygdalus Dulcis Oil = zoete amandelolie.

De voordelen van het gebruik van amandelolie is in meerdere studies bewezen en ook in dit artikel te lezen.

Welke voordelen hoor ik je nu denken, hihi. Amandelolie is rijk aan antioxidanten, vetzuren en vitamine E. Daarnaast is het geschikt voor de hele huid en het beschermt je tegen vroegtijdige veroudering en zelfs tegen UV-B schade.

Ook is bekend dat amandelolie littekenvorming verminderd en de huid daarbij verjongt en verzacht.

Kortom, ik heb niet teveel gezegd toch?

Wil je de volgende afspraak een flesje voor thuis meenemen? Geen probleem, geef het even aan bij je reservering, meestal heb ik wel flesjes van 100 of 250 ml. op voorraad (incl een handige dispenser) en ik zorg dat het voor je gereed staat.

Voor meer informatie, klik hier.