Dromen waarmaken

Dromen waarmaken

Dromen heb je je hele leven. Zonder dromen is er geen toekomst. Hoe groot of klein je droom ook is, het is goed er af en toe eens bij stil te staan.

Toen ik klein was zag de wereld er heel anders uit. Ten eerste had ik het idee dat er heel veel ruimte was in mijn wereldje en ten tweede was daar veel groen en bloemen. Ja, mijn wiegje stond in de Bollenstreek en zelfs nog in een bollenschuur. Bijzonderder kan het eigenlijk niet zijn.

Maar ja, ook daar kwam al snel verandering in. En uiteindelijk vonden mijn ouders een andere woning in het dorp. Ik zocht altijd de ruimte op en was graag en veel buiten.

Mijn droom? De ruimte om me heen en rust. Als je je leven deelt met anderen blijft een droom vaak een droom. Je maatje deelt wel je droom, maar ziet hem zelf niet zo maar zitten. Een beetje geven en nemen en compromissen doen is dan wat er mogelijk is.

Maar nu gaat mijn droom dan toch uitkomen. Samen hebben we een hele mooie locatie gevonden in La Douce France. Een huis waar de zon scheen bij de bezichtiging en waar we zonder het van elkaar te weten in ons hoofd aan het inrichten waren. Waar het uitzicht mij terugbracht bij het tekenen en schilderen waar ik in mijn jeugd zo dol op was.

En toen….. Ja, toen was dat huis ineens van ons. Nog 6 weekjes wachten en dan staat daar de verhuiswagen voor de deur met onze spullen erin.

Geef dus nooit op om je droom af en toe weer zichtbaar te maken.

Zonder dromen geen doelen.