Voeten als Basis in Frankrijk

Eind maart 2023 zijn Marc en ik verhuisd naar het kleine plaatsje Feusines in Frankrijk om onze droom waar te maken en in alle rust en ruimte te genieten van een prachtige omgeving.

Mijn droom: een fijne plek in een landelijk gebied met ruimte voor dieren, eigen groenten/fruit/bloemen en om mijn creativiteit te laten opbloeien en massages en aandacht te kunnen bieden.

In 2022 belandde onze plannen voor een eigen plek/huis in Frankrijk in een sneltreinvaart en vonden wij plots ons ‘droomhuis’. Dat hadden we eigenlijk niet voor mogelijk gehouden, maar toen dit zich eenmaal voordeed hebben we doorgepakt en zijn we inmiddels verhuisd naar Feusines, in La Douce France. 

Natuurlijk werken we verder met onze plannen en zou ik graag een praktijk op deze locatie willen gaan realiseren. Ook heb ik ideeën om retraites te gaan organiseren en bijvoorbeeld camperplekken met de mogelijkheid om behandelingen bij te boeken als je bij ons bent.

We kijken waar de behoeftes liggen, zowel bij jullie als bij de omgeving van ons nieuwe adres.

Wil je op de hoogte blijven, vul dan het contactformulier in.

Ons adres is:

10 Route de La Brande
36160 Feusines
Frankrijk

Neem contact met me op

12 La Brande Feusines

Wil je een afspraak maken voor een behandeling in de open lucht?

Neem dan contact met mij op via +31 6 48637303 of via elma@voetenalsbasisbijelma.com

Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?