Psychosociale begeleiding

In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat er aandacht is voor jou als geheel (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Als je spanningen of problemen ervaart, lichamelijke klachten hebt of je ziek voelt, dan is er sprake van een verstoord evenwicht. Doel van mijn behandelingen is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het versterken van het zelfhelend vermogen. En Balans begint bij je voeten!

In deze tijd zijn we vaak verstandelijk bezig. Het hoge tempo van leven kan zorgen voor spanning en stress. Aanraking, aandacht en ontspanning brengen je weer in contact met je lichaam en je gevoel. Lichaam en geest kunnen weer tot rust komen.

Ervaar je klachten vanwege een chronische ziekte, door spanningen op je werk, in je familie of kun je er nog niet de vinger goed opleggen.

Mijn manier van werken is gericht op de mens en de samenhang tussen lichaam en geest. Ik baseer mijn aanpak op gefundeerde psychologische methoden, aangevuld met Oosterse zienswijzen en mijn eigen ervaring als mens.  Door daadwerkelijk naar de oorzaak van je probleem te gaan, maak je een persoonlijke groei door en deze groei beïnvloedt vervolgens andere aspecten van je leven in positieve zin. Je wordt je bewuster van wie je bent en wat je wilt, en daar heb je lang profijt van. Als je zelf groeit, groeit ook de kwaliteit van je leven.

Je kunt bij mij terecht voor systemisch coachen, mindfulness en intuïtief systemisch werken.

Mijn expertise ligt op het vlak van chronische ziekten, verlies en rouw, stress en burn-out en vrouwenklachten.

Bij de behandeling kan ook een lichaamsgerichte aanpak horen, afhankelijk van je vraag en wat nodig is.

Een behandeling werkt ook preventief!

Intuïtief systemisch coachen

Goed leren voelen is echt dé weg naar meer geluk, liefde, wijsheid en kracht.

Kijken en luisteren naar wat je mij vertelt. Daarbij is het maken van een opstelling of een genogram een mogelijkheid.

Het fundamenteel herstellen van de verbinding met jezelf, met elkaar en de natuur: dat is waar systemisch werk voor bedoeld is. Daarmee kom je bij wie je bent, in je werk, in het contact met anderen en op het gebied van je gezondheid.

Voelen hebben we ook juist nu nodig bij de verandering die gaande is met het Corona virus. Hoe je hier naar kijkt, hoe je hier mee omgaat en hoe je kansen ziet, bepaalt je richting en je geluk.

Maak snel een afspraak

Klik hier

Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?