VoetreflexPlus en oncologie: OncoReflex® 

Tijdens mijn opleiding heb ik 2 keer mogen masseren tijdens een SamenLoop voor Hoop, 1 keer in Dronten en 1 keer in Alphen aan de Rijn.  Dat waren bijzondere ervaringen.

Daarnaast heb ik in mijn praktijk ervaring opgedaan met patiënten tijdens of na een oncologie behandeling in het ziekenhuis. De effecten van de massages waren zeer positief: ontspannend en ondersteunend.

Daarom heb ik er voor gekozen om in 2019 de Masterclass OncoReflex® bij Total Health te gaan volgen. Een programma van 8 bijeenkomsten waarin theorie en praktijk bij elkaar komen.

In steeds meer ziekenhuizen in Nederland wordt Voetreflex aangeboden ter ondersteuning van of voorafgaand aan een operatie. Bijvoorbeeld bij kanker. Maar er zijn ook andere mogelijkheden.

Total Health heeft een pilot onderzoek gedaan naar de effecten van OncoReflex® tijdens de behandelingen. Voor het verslag, klik hier

In mei heb ik mijn masteropleiding afgerond en mijn certificaat behaald. Nu ben ik nog bezig voor het officiële diploma.

Heb je vragen over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch 06 48637303