Oncoreflex® – Reflexzone massage bij kanker in de verschillende fases

Kanker is een ingrijpende ziekte zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal gebied. De medische behandelingen die je krijgt zijn vooral gericht op jouw ziekte en medische behandeling waardoor aanraking en aandacht,  nogal eens in het gedrang komt. Een Oncoreflex®massage, welke volledig afgestemd is op jouw wensen en conditie zorgt dat aan deze behoefte wordt voldaan.

De speciale massages bestaan steeds uit een combinatie van het masseren van de meridiaan banen en reflexzones. Deze combinatie zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest en creëren een gevoel van welzijn. Elke massage zal steeds individueel op jouw klachten, wensen en conditie worden afgestemd.

OncoReflex is ontstaan vanuit de VoetReflexPlus gedachte waarbij er aandacht is voor reflexzonetherapie, natuurgeneeskunde, chinesche geneeskunde en metafysische achtergronden. Kortom een holistische kijk op het leven.

De voordelen van Oncoreflex®massages
De Oncoreflex®massage – reflexzonemassages bij kanker –zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven. De massages ontspannen, verminderen vermoeidheid, misselijkheid, pijn, angst en depressiviteit en bevorderen het slapen.

Verwijzing en vergoeding
Een verwijzing van een (huis)arts is niet nodig. Het is wel verstandig om de behandeling met jouw behandelend specialist te bespreken. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen. Om zeker te weten dat dit ook voor jou geldt adviseer ik je vooraf contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar en te vragen of voetreflex soms ook reflexzonemassage genoemd door de verzekering wordt vergoed.

Oncoreflex®therapeut
Oncoreflex® is een specialisatie binnen de voetreflextherapie. Naast mijn beroepsopleiding tot voetreflextherapeut heb ik de Mastertraining Oncoreflex® afgerond en ben ik gespecialiseerd in het masseren van mensen met kanker.

Netwerk Oncoreflex® en het Integraal Kankercentrum Nederland
Ik ben ook lid van het Netwerk Oncoreflex® en sta hierdoor ook in geschreven in de Verwijsgids van de IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland). Verpleegkundigen en oncologen verwijzen voor ondersteuning tijdens en na het oncologisch traject naar therapeuten die in de verwijsgids zijn opgenomen.

Oncoreflex®massages ondersteunen je bij je proces

Afspraak maken? Ga direct naar de pagina of neem eerst telefonisch contact op zodat ik je meer kan uitleggen over het traject.

Klik hier

Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?