Baby Reflexologie

In het voorjaar van 2019 heb ik de specialisatie Baby Reflexologie voor professionals gevolgd. Een specialisatie om ook baby’s te kunnen behandelen bij Voeten als Basis.

Waarom deze specialisatie? Omdat ik zelf moeder en oma ben. Als ouder krijg je geen gebruiksaanwijzing bij de geboorte mee. En zeker bij je eerste kindje is het zoeken naar hoe en of je alles goed doet.

Wat is er aan de hand als mijn kindje huilt? Wat als de ontlasting niet goed op gang komt, wat als ik hem/haar niet kan troosten. Zoveel vragen.

Baby massage helpt, maar als het langer duurt, dieper gaat dan kan reflexologie zeker helpen.

De baby reflexologie en massages zijn zo opgezet dat ze een klacht vanuit verschillende hoeken tegelijkertijd aanpakken.

Floor Tuinstra heeft zich helemaal verdiept in het ondersteunen van baby’s, kinderen en hun ouders. Het was zeker een fijne dag om haar ervaringen te horen en met haar aan de slag te gaan.

Haar boek en zelf ontwikkelde technieken helpen om stap voor stap de klachten van ouders en baby’s aan te pakken.

Heb je vragen, weet je het ook even niet meer? Kom dan eens langs proberen. Het kan zeker geen kwaad en het helpt je ook om zelf je kindje te kunnen ondersteunen en helpen. Je contact wordt er ook beter op.