Even voorstellen:

Hallo, ik ben Elma Mens en heb op 30 september 2018 het diploma VoetreflexPlus™ therapie bij Total Health in ontvangst genomen. Ondertussen heb ik ook de opleiding Medische Basiskennis afgerond.

Begin jaren 80 ben ik voor het eerste in aanraking gekomen met voetreflexologie. Ik vond het bijzonder dat iemand waar ik naar toe ging i.v.m. klachten in mijn rug, vermoeidheid en onregelmatige en pijnlijke menstruaties, een ontsteking in mijn eierstok kon waarnemen. Ook het bijbehorende voedingsadvies staat me nog steeds bij.

In 1987 heb ik de Sociale Academie afgerond en daarna aan het werk gegaan bij diverse organisaties en in verschillende functies.

In 2014 gebeurde er van alles in mijn leven en dat heeft me doen besluiten nu eens te gaan doen waar mijn hart ligt en voor mezelf te gaan kiezen. De opleiding VoetreflexPlus therapie paste daar heel goed bij. Met mensen werken en mijn eigen kwaliteiten inzetten. Ik ben zelf aan zet en weet wat die kwaliteiten zijn!

Eindelijk voel ik mezelf weer in mijn kracht staan en doe ik iets waar ik goed in ben en helemaal achter sta. Ik heb gekozen voor de opleiding VoetreflexPlus™ therapie bij Total Health. De keuze voor deze opleiding was het holistisch, systemisch denken en werken. Ook hier wil ik mezelf blijven ontwikkelen, er zijn zoveel kwaliteiten die ik nog verder wil ontplooien.

Ik voel dat ik mijn energie op een juiste manier aan het inzetten ben!

voeten als basis, ondertekening licentie VNRT