Duo massage, uniek door kracht en verbinding

Duo massage voor mensen met kanker en hun naaste

In Emmeloord, een unieke samenwerking.

Wij, Elma Mens en Steve Hay, beiden opgeleid als OncoReflex therapeut, bieden unieke duo-massages aan. Deze duo-massage is bedoeld voor jou, geïndiceerd met kanker (of herstellend/genezen van) en jouw partner/naaste. Het betreft een ontspannende Reflexzone massage. Beiden hebben we ruime ervaring in het behandelen van diverse ziektebeelden, maar ook met mensen met kanker.

Waarom doen wij dit? Als therapeut, maar ook als persoon, merken we dat als je kanker hebt, je wereld op zijn kop staat. Maar niet alleen voor jou, zeker niet in de minste plaats voor de mensen om je heen. Natuurlijk ben je zelf bezig met je ziekteproces, maar ook de mensen om je heen zijn hierin heel belangrijk. Jij, als naaste, maakt je ook zorgen, weet soms niet hoe je moet reageren, bent angstig en wil het goed doen, maar wanneer is dat dan. Wanneer vraagt iemand aan jou hoe het met je gaat en of je het wel aankunt? Dit is ook zeker voor kinderen en jongeren belangrijk. Zorgen maken over je ouders of misschien wel je zusje of broer met kanker is niet niks en mogen we niet onderschatten.

Tijdens een SamenLoop voor Hoop in Dronten heeft Elma ervaring opgedaan met het gezamenlijk masseren van de persoon met kanker en zijn/haar naaste en wat een mooie en bijzondere ervaring was dat. Zowel voor de therapeuten om te zien en te voelen, maar des te meer voor degenen die samen (soms hand in hand) op de massagetafels lagen. Wat een diepe emotie was er zichtbaar, maar ook een niet uitgesproken gevoel van samenzijn.

Ook Steve heeft zo zijn eigen ervaringen, niet in het minst als ervaringsdeskundige, wat het met iemand doet om naast iemand te staan die in behandeling is voor kanker.

Daarom organiseren wij dagen, in Emmeloord, waar mensen uit de regio’s Dronten en Emmeloord aan kunnen deelnemen. Samen, dezelfde ontspannende – enerverende, massage ontvangen. Wat bijzonder is dat?

Je wordt samen ontvangen met een voetenbad en daarna zullen we jullie met een speciaal ontwikkelde (ontspannende) massage behandelen. Na afloop is er kort de tijd voor uitleg en het delen van ervaringen.

De massage op zich, duurt 30 minuten. In totaal zal de afspraak ongeveer 60 minuten in beslag nemen. De praktijkruimte in Emmeloord, is ruim genoeg om 2 tafels naast elkaar te plaatsen en heeft een fijne sfeer. De prijs? Deze behandeling kost eenmalig 60 euro voor jullie samen.

Geïnteresseerd? Neem contact op wanneer we weer een dag organiseren. Je kunt je aanmelden door een email te sturen aan elma@voetenalsbasisbijelma.nl

Fijn is het als je alvast een voorkeur kunt aangeven van het tijdstip welke voor jullie haalbaar is.

De tijdstippen zijn:

10.00u – 11.00u, 11.30u – 12.30u,

14.00u – 15.00u, 15.30u – 16.30u

18.30u – 19.30u, 20.00u – 21.00u

Duomassage oncoreflex

duo massage OncoReflex