Wil je mijn e-book met tips ontvangen? Reserveer hier jouw exemplaar
Voorpagina De Mens achter kanker

ebook met tips

Kanker is een ingrijpende ziekte zowel op fysiek als op emotioneel en mentaal gebied. De medische behandelingen die je krijgt zijn vooral gericht op jouw ziekte en medische behandeling waardoor aanraking en aandacht,  nogal eens in het gedrang komt. Een Reflexzone massage, welke volledig afgestemd is op jouw wensen en conditie zorgt dat aan deze behoefte wordt voldaan.

De speciale massages bestaan steeds uit een combinatie van het masseren van de meridiaan banen en reflexzones op het lichaam. Deze combinatie zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest en creëren een gevoel van welzijn. Elke massage zal steeds individueel op jouw klachten, wensen en conditie worden afgestemd.

Oncoreflex® is ontstaan vanuit de VoetReflexPlus methode waarbij er aandacht is voor reflexzonetherapie, natuurgeneeskunde, Chinese geneeskunde en metafysische achtergronden. Kortom een holistische kijk op het leven.

De voordelen van reflexzonemassages zijn dat ze erop zijn gericht om de kwaliteit van leven te verbeteren. De massages ontspannen, verminderen vermoeidheid, misselijkheid, pijn, angst en depressiviteit en bevorderen het slapen.

Oncoreflex®massages ondersteunen je bij je proces

Afspraak maken? Ga direct naar de pagina of neem eerst telefonisch contact op zodat ik je meer kan uitleggen over het traject.

Klik hier

Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?