Agenda en activiteiten

Ik vind het belangrijk om regelmatig een bijscholing te volgen om zo nieuwe inzichten te verkrijgen. Maar ook om met collega therapeuten te kunnen sparren en ervaringen uit te wisselen.

Ook vind ik het fijn om waar mogelijk op een evenement mezelf en complementaire zorg, zoals VoetreflexPlus therapie, te kunnen presenteren.

Complementaire therapie, aanvullend aan de medische zorg, zoals reflexzonetherapie, acupunctuur, natuurgeneeskunde, wordt veel beoefend en als aanvulling kan het heel goed werken op de medische zorg.

Daarom is het goed om regelmatig op verschillende manieren mijn praktijk en werkwijze te laten zien en natuurlijk waar mogelijk ook te laten ervaren. Want ervaren is de beste manier om kennis te maken met de kracht van Voetreflex(Plus)therapie en systemisch coachen.

Nog steeds vragen mensen als ik bij je kom moet ik er dan ook in geloven??? Kom gewoon ervaren…

Ik ben te vinden op diverse markten, beurzen of evenementen.

De komende periode kun je me vinden bij:

Vanwege Corona zijn alle evenementen helaas opgeschort of afgezegd. 

Cursus door Voeten als Basis bij Elma:

Ook deze zullen pas weer gegeven worden als meer zicht is op de ontwikkelingen met Corona. De regels omtrent het op kleine schaal aanbieden van cursussen zijn momenteel nog te groot.

april 2021:   Cursus handmassage (datum volgt z.s.m.)

Vragen? Stuur me een berichtje

Ook een idee, wil je een presentatie, of een workshop voor een groep geïnteresseerde vrienden, collega’s  of bedrijf. Neem dan contact met mij op, dan kijken we wat mogelijk is.

Doorbloeding en energiestroming activeren met een ontspanningsmassage?

Klik hier
Chat openen
1
App me of spreek in
Hoi, hoe kan ik je helpen?